Søg tilskud til

varmepumpe

Hvis du er på udkig efter energieffektive løsninger til din bolig, er en varmepumpe en rigtig god løsning, som både er miljøvenlig og hjælper på varmeregningen. Og det er samtidig muligt at få tilskud til varmepumpe gennem diverse puljer, som løbende åbner for ansøgning.

 

Formålet med tilskuddet er at sætte yderligere gang i den grønne omstilling, og med et tilskud til installation bliver det kun endnu mere attraktivt at investere i en varmepumpeløsning som primær opvarmningskilde. Størrelsen af tilskuddet du kan få afhænger af boligens størrelse og varmepumpens energimærkning.

 

Der er flere måder hvorpå du kan søge om tilskud til din nye varmepumpe. Tilskuddet søges gennem forskellige puljer, som åbner et par gange om året, og midlerne udbetales efter “først til mølle”-princippet, hvorfor du bør være velforberedt og velinformeret. 

 

For at du kan være klar, når en pulje åbner, tilbyder vi hos Varmepumpe Fyn, at du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev om energitilskud. Ved at tilmelde dig får du tilsendt relevante informationer omkring hvornår puljen åbner og hvordan du kan forberede dig bedst muligt. Vi benytter ikke nyhedsbrevet til markedsføring. 

 

Har du derudover spørgsmål til varmepumper og om det er den rigtige løsning for dig, er du altid velkommen til at kontakte Varmepumpe Fyn – vi er klar til at rådgive dig.

Hvorfor installere en varmepumpe?

En varmepumpe kan være med til at reducere dit energiforbrug, da den udnytter energien fra luften udenfor til f.eks. at producere varme og varmt brugsvand i boligen. En varmepumpe sikrer en stabil temperatur samt et forbedret indeklima med høj luftkvalitet, og en varmepumpeløsning kan være med til at sænke din varmeregning betydeligt.

 

Varmepumper er kendt for at være meget driftsikre samt at have en lang levetid, så du får en billig løsning i forhold til vedligeholdelse og reparationer. Derudover er varmepumper meget energieffektive og er en yderst bæredygtig varmeløsning, da dit CO2-forbrug reduceres markant. 

 

Selvom det kan virke som en stor investering at købe en varmepumpe, tjener investeringen sig hurtigt hjem i en almindelig bolig. En varmepumpe kan være med til at reducere din varmeregning med over 50%, og for mange vil en varmepumpe have tjent sig selv hjem i løbet af 2-4 år. Derudover kan installering af en varmepumpe som primær opvarmningskilde være med til at øge boligens værdi, da det ofte er et attraktivt salgsargument for potentielle købere. 

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Boliger og familier er forskellige og har forskellige behov. Det er derfor vigtigt at vælge den helt rigtige type varmepumpe, så I får den løsning, der vil være mest effektiv for jer.

 

Varmepumpe Fyn tilbyder luft-til-luft varmepumper, luft-til-vand varmepumper og jordvarme varmepumper. Der er forskellige fordele ved hver type, og de virker på forskellige måder, ligesom der er forskel på hvor meget plads de kræver. Derfor er det er vigtigt at undersøge, hvilken type, der er den mest optimale for din bolig, og som kan dække dine behov tilstrækkeligt. Her kan du læse meget mere om luft-til-luft varmepumpe, luft-til-vand varmepumpe samt jordvarmepumpe

 

I forhold til størrelse og kapacitet af varmepumpe, skal du have in mente, at det afhænger af størrelsen på din bolig samt husholdningens nuværende varmeforbrug. Du kan med fordel få lavet en beregning på dette, så du får den mest hensigtsmæssige varmepumpe til dit hjem.

Varmepumpe Fyn forhandler varmepumpe-mærker i høj kvalitet

Det er vigtigt at vælge en varmepumpe i høj kvalitet, som både tilbyder god effektivitet og en lang levetid. Det er sådan, du er sikker på at få den mest økonomiske løsning til dit hjem. Du finder derfor en stor sikkerhed i at tale med en erfaren varmepumpe-installatør, inden du investerer i en løsning.

 

Varmepumpe Fyn sidder altid klar til at rådgive dig med henblik på den bedste løsning for din bolig og dine behov, så du får mest muligt ud af investeringen. 

 

Vi forhandler de største varmepumpe-mærker på markedet og er officiel partner til mærker som LG, Bosch, Mitsubishi og Panasonic, så vores kunder med sikkerhed får varmepumpeløsninger i høj kvalitet. Få et overblik over hvilke varmepumpe-mærker vi anbefaler til vores kunder lige her.

Varmepumpe Fyn tilbyder montering af din varmepumpe

Du bør altid få en professionel varmepumpe-installatør til at installere og vedligeholde din varmepumpe for at sikre, at du får mest muligt ud af din investering. Ved at rådføre dig med en professionel er du sikker på, at du får den helt rigtige varmepumpe og at du tilmed får de nødvendige informationer vedrørende tilskud, finansiering og montering.

 

Under installationen skal varmepumpen bl.a. indstilles, så den yder optimalt i forhold til dit behov, hvilket sørger for at du sparer så meget energi som muligt, samtidig med at du får det bedst mulige indeklima. Når du får Varmepumpe Fyn til at stå for montering af din varmepumpe, gennemgår vi løsningen med dig på adressen og giver den nødvendige vejledning, så du selv kan styre varmepumpen herefter.

 

Det er derudover vigtigt at vedligeholde varmepumpen regelmæssigt med et årligt serviceeftersyn, da det kan være med til at forlænge varmepumpens levetid, samt sikre at den altid yder optimalt. Hos Varmepumpe Fyn tilbyder vi årlig service af varmepumpe, hvor vi vil komme ud og tjekke rør, rengøre og evt. skifte filtre.

Husk at bruge dit tilskud til varmepumpe

Når du har fået tilsagn om et tilskud til varmepumpe, skal du indgå aftale med en håndværker, der kan hjælpe dig med at udføre projektet. Det er først, når du har fået udført dit projekt og installeret en varmepumpe, at du kan få tilskuddet udbetalt.

 

Du får derfor først noget ud af et opnået tilskud, når du har købt og fået installeret en varmepumpe. Begge dele kan vi hjælpe dig med hos Varmepumpe Fyn, hvor vi har et stort udvalg af varmepumper og er klar til at hjælpe dig med hele projektet.

 

Hvis du har fået tilsagn om et tilskud til en luft til vand-varmepumpe, kan du med fordel prøve vores prisberegner, hvor du kan beregne en ca. pris på din varmepumpe. Prøv vores prisberegner til varmepumpe her.

 

Når du har fået udført monteringen af din varmepumpe, er du berettiget til at få udbetalt dit tilskud, hvis du har ansøgt gennem Energistyrelsens tilskudspuljer. Udbetalingsprocessen sker gennem deres hjemmeside.

 

Derefter er du klar til at spare på varmeregningen og se frem til et forbedret indeklima i din bolig!

Hos Varmepumpe Fyn hjælper vi dig med:

Rådgivning med henblik på at vælge den rette varmepumpe for dig

Autoriseret montering og installation af din nye varmepumpe

Årligt servicetjek og eftersyn af din luft til luft varmepumpe

Varmepumpe Fyn Rene og Jytte på kontor

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder