Montering

af varmepumpe

Professionel montering

Når du bestiller en varmepumpe hos Varmepumpefyn.dk bliver din varmepumpe monteret af en professionel varmepumpe-montør. Inden varmepumpen monteres gennemgår vi løsningen med dig på adressen og aftaler placering af både indemodul og ude-del – intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi aftaler også, hvad du skal sørge for at have klar, inden vi kommer og monterer varmepumpen.

Det er ikke nødvendigt at du er tilstede på dagen for monteringen – vi låner gerne en nøgle og lukker og låser efter os. Det aftaler vi med montøren inden dagen for montering af din varmepumpe.

Vi rydder naturligvis op efter os selv – både inde og ude – og efterlader det hele pænt og rent. Er du hjemme imens vi udfører montering af din varmepumpe, får du også grundig vejledning i brug af varmepumpen. Er du ikke hjemme, kigger vi gerne forbi en anden dag – og ellers kan vi tage vejledningen over telefonen, hvis der opstår spørgsmål til løsningen.

Betingelser for montering

  • Jordbeskyttelse på stikkontakten, som varmepumpen tilsluttes
  • Max. 1 meter til stikkontakt fra varmepumpen
  • Plant underlag til ude-delen, f.eks. fliser
  • Plads til at montere indemodulen uden flytning af møbler m.m.

Pris for montering

Vores standard varmepumpe-montering omfatter rør, kabler, slanger m.v. op til 3 meter. Er afstanden imellem inde- og ude-del større end 3 meter, så kontakt os for at høre, hvad det koster ekstra pr. meter.

kr. 4.000 inkl. moms for standard-montering af luft til luft-varmepumpe.

Det indebærer monteringen

Montering af indemodul V
Montering af ude-del V
Arbejdstimer V
Kørsel V
Diverse materialer V
Opskumning V
Trykprøvning V
Vaccumsugning V
Grundig afprøvning V
Indregulering V
Gennemgang af systemet med kunden V
VPF-stue

Den bedste løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rette varmepumpe til dine behov.

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder