Varmepumpe Fyn

Vi forhandler de største varmepumpe-mærker på markedet

Hos Varmepumpe Fyn er vi specialister i varmepumper og har mere end 10 års erfaring i branchen. Vi tilbyder alt lige fra rådgivning til levering, montering og servicering. Vores vision er effektive og grønne løsninger med kvalitet i højsædet. Derfor er vi din forhandler til en række af markedets bedste varmepumpe-mærker.

LG varmepumper

Varmepumper fra LG produceres i højeste kvalitet og er en driftsikker og energibesparende varmepumpeløsning. LG luft-til-vand varmepumper fungerer som en god helårsløsning, da de både kan opvarme og nedkøle din bolig, så du kan få glæde af komfortable temperaturer uanset sæson.

LG varmepumper sikrer varme i din bolig uden støj, da systemet er udstyret med en lydsvag blæser. Varmepumpe Fyn forhandler luft-til-vand varmepumper og brugsvandsvarmepumper fra LG, og vi hjælper dig naturligvis med at finde den helt rette løsning til dit behov.

Varmepumpe Fyn forhandler LG varmepumper

Bosch varmepumper

Bosch varmepumper kendetegnes ved at være særligt lydsvage og energibesparende, og sørger for konstante og behagelige temperaturer i alle boligens rum. Med en varmepumpeløsning fra Bosch sparer du penge på varmeregningen, alt imens at du udnytter naturlig grøn energi. 

Varmepumpe Fyn er Bosch Certified Climate Partner og er derfor certificeret indenfor Bosch varmepumper. Varmepumpe Fyn lever op til de høje standarder hos Bosch og leverer produkter af høj kvalitet. 

Logo Bosch

Mitsubishi varmepumper

Mitsubishi tilbyder produkter af høj kvalitet til private hjem samt erhvervskunder og industrivirksomheder. Varmepumpe Fyn har siden 2016 forhandlet varmepumper fra Mitsubishi, som er både bæredygtige og yderst effektive.

Vi har hos Varmepumpe Fyn særligt specialiseret os i gulvmodellen, som bruges til opvarmning af blandt andet større erhvervsområder og haller. Vi forhandler derudover også almindelige luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper til private hjem.

Varmepumpe Fyn forhandler Mitsubishi varmepumper

Panasonic varmepumper

En Panasonic varmepumpe er en af de bedste og mest gennemprøvede varmepumpeløsninger på markedet. Panasonic tilbyder løsninger af højeste kvalitet og er derudover A klasse-mærket. Varmepumperne er udviklet til det nordiske klima og kan udnytte temperaturer helt ned til -35 grader. 

Varmepumpe Fyn tilbyder både luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper fra Panasonic til din bolig, og vi rådgiver dig gennem hele forløbet.

Panasonic heating and cooling solutions

Den bedste løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rigtige varmepumpe, der opfylder dine behov.

Varmepumpe Fyn Jytte

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder