Varmepumpe-specialister

Hos Varmepumpe Fyn er vi eksperter i alt der har med varmepumper at gøre – lige fra rådgivning til levering, montering og servicering. Vi er VE-godkendt, og vores erfaring gennem mere end 10 års arbejde med varmepumper, gør os til specialister på området. 

Vi leverer ikke bare varmepumpeløsninger. Vi effektiviserer forbruget i hjemmet og på arbejdspladsen – alt imens vi gør en forskel for klimaet, og for indeklimaet. 

Det er det vi kalder varmepumper med omtanke.

Mød holdet bag

Indehaver

Christian Maack

Montør/Teknikker

Rene Hansen

Montør/Teknikker

Christoffer Rosenkrantz

Bogholder

Signe Maack

Telefon: 28 60 80 02
E-mail:  
Kan træffes på følgende dage:
mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 8-14

Servicekoordinator/Planlægger

Jytte Thomsen

Varmepumpe Fyn er VE-godkendt

Hos Varmepumpe Fyn er vi VE-godkendt. Det vil sige at vi er certificeret efter VE-godkendelsesordningen for installatør- og montørvirksomheder – og blandt de bedste til at installere mindre Vedvarende Energiløsninger som f.eks. varmepumper. Det er et krav at du benytter en VE-godkendt varmepumpe-specialist, hvis du vil søge tilskud.

Panasonic
Pro Partner

Hos Varmepumpe-fyn.dk er vi specialiserede i Panasonic-løsninger i en sådan grad, at Panasonic har udvalgt os som Panasonic Pro Partner. Det er din garanti for at vores rådgivning altid er baseret på den seneste viden om produkterne.

Showroom

Kig forbi vores showroom på Industrivej 19 i Langeskov på Fyn – tæt ved E20-motorvejen – og få kompetent og professionel sparring omkring varmepumpe-løsninger. Varmepumpe Fyn udgøres af uddannede fagfolk med mange års erfaring inden for rådgivning, salg og montering af varmepumpe-løsninger.

Vi lytter til dig og tager os god tid – og vi tager udgangspunkt i lige netop de behov, der gør sig gældende for den type hus, du overvejer at få opvarmet med en varmepumpe.

I vores showroom, har du mulighed for at opleve både luft-til-luft- og luft-til-vand-varmepumper samt få et kig på tilslutninger, rør og kabler m.v.

Mitsubishi
Partner

Hos Varmepumpe-fyn.dk har vi solgt, monteret og serviceret varmepumper fra Mitsubishi siden 2016. Kendetegnet for Mitsubishi er produkter af højeste kvalitet – produkter, som både er gode for miljøet og for økonomien.

bosch varmepumpe montering

Bosch Certified Climate Partner

Vi er specialister i Bosch varmepumpe-løsninger og er Bosch Certified Climate Partner. Som Bosch Climate Partner er vi certificeret inden for gasfyr eller varmepumper – så vi er specialister indenfor lige netop den varmeløsning, du har behov for.

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder