Brugsvands-

varmepumpe

Spar på varmeregningen

Spar op til 75 % på opvarmning af varmt brugsvand med en brugsvandsvarmepumpe fra Panasonic!

Varmtvandsbeholderen har indbygget varmepumpe – en af de mest energi- og omkostningseffektive metoder til opvarmning af varmt brugsvand. Pumpen trækker energi fra den omkringliggende luft og energien bruges til at opvarme vandet til 55 grader.

Fordele ved en brugsvandsvarmepumpe

En højteknologisk rotationskompressor sikrer højere energiudnyttelse og en højere effektfaktor, hvilket betyder væsentlige energibesparelser – op til 75 %

Den er svøbt omkring indersiden af beholderens ydre beklædning og forebygger kalkaflejringer, hvilket forlænger enhedens levetid og øger sikkerheden.

Dimensionerne og opvarmningsevnen for en mellemstor Aquarea-varmtvandsbeholder kan nemt erstatte en eksisterende elektrisk vandvarmer.

Holdbarheden er høj selv under de hårdeste driftsforhold, og der er ingen fare for skadelige tilsætningsstoffer i vandet.

Brugervenlig elektronisk styreenhed med LCD-berøringsskærm på Aquarea-vandvarmeren, så du aldrig skal bekymre dig om indstillingerne.

Aquarea-vandvarmeren gør det muligt at ventilere hjemmet samtidigt med at afgivet varm luft bruges til opvarmning af vand til husholdningen.

Den bedste løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rette varmepumpe til dine bohov.

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder