BRUGSVANDS- VARMEPUMPE​

Spar på varmeregningen

Ønsker I en billigere løsning til opvarmning af brugsvand, kan I opnå markante besparelser med en brugsvandsvarmepumpe.

Varmtvandsbeholderen har indbygget varmepumpe – en af de mest energieffektive og omkostningseffektive metoder til opvarmning af varmt brugsvand. Pumpen trækker energi fra den omkringliggende luft og energien bruges til at opvarme vandet til 55 grader.

Brugsvandsvarmepumpen sikrer en effektiv og og økonomisk løsning, der passer ind i langt de fleste bygninger, og når I køber jeres brugsvandsvarmepumpe gennem Varmepumpe Fyn er I altid garanteret professionel montering.

LG WH-27.S-270L brugsvandsvarmepumpe

fordele ved en brugsvandsbarmepumpe

Brugsvandsvarmepumpe COP Ikon

En højteknologisk rotationskompressor sikrer højere energiudnyttelse og en højere effektfaktor, hvilket betyder væsentlige energibesparelser – op til 75 %

Udvendig veksler ikon

Den er svøbt omkring indersiden af beholderens ydre beklædning og forebygger kalkaflejringer, hvilket forlænger enhedens levetid og øger sikkerheden.

Smart løsning for små boliger ikon

Dimensionerne og opvarmningsevnen for en mellemstor Aquarea-varmtvandsbeholder kan nemt erstatte en eksisterende elektrisk vandvarmer.

Brugsvandsvarmepumpe antikorrosion-ikon

Holdbarheden er høj selv under de hårdeste driftsforhold, og der er ingen fare for skadelige tilsætningsstoffer i vandet.

Elektronisk styreenhed ikon

Brugervenlig elektronisk styreenhed med LCD-berøringsskærm på Aquarea-vandvarmeren, så du aldrig skal bekymre dig om indstillingerne.

Luftkanaler ikon

Aquarea-vandvarmeren gør det muligt at ventilere hjemmet samtidigt med at afgivet varm luft bruges til opvarmning af vand til husholdningen.

Den bedste
løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rette varmepumpe til dine behov.

Varmepumpe Fyn Jytte og Rene

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder