Panasonic-

varmepumpe

Vi er specialiseret i Panasonic

Varmepumpe Fyn er specialiseret i Panasonics varmepumpe-løsninger, og vi er udvalgt til at være Panasonic Pro Partner. Partnerskabet giver os direkte adgang til Panasonics service-team, og sikrer at vi altid er 100 % opdateret på de seneste produkter. Vi deltager desuden løbende i efteruddannelse på Panasonics uddannelsescenter. Altsammen for at vi kan yde den bedste rådgivning, service og installation for vores varmepumpe-kunder på Fyn.

En varmepumpe fra Panasonic er af højeste kvalitet og A klasse-mærket – din garanti for en af de absolut bedste og mest gennemprøvede løsninger på markedet inden for opvarmning med varmepumpe.

Læs mere om Panasonics varmepumpe-løsninger på www.panasonic.eu.

Mere end 30 års erfaring

Med mere end 30 års erfaring og salg til mere end 120 lande over hele verden, er Panasonic uden diskussion en af de førende indenfor opvarmnings- og kølesektoren. Med et omfattende netværk af produktions-, forsknings- og udviklingsfaciliteter, fremstiller Panasonic innovative produkter med banebrydende teknologier, som sætter nye standarder for luftkonditionering over hele verden.

I alt har virksomheden produceret mere end 200 millioner kompressorer og deres produkter fremstilles i 294 fabrikker, der er placeret over hele verden. Du kan stole på den ekstremt høje kvalitet af Panasonics varmepumper. Dette ønske om at udmærke sig har gjort Panasonic til en international leder inden for opvarmning og nøglefærdige klimaanlægsløsninger til boliger, mellemstore bygninger såsom kontorer og restauranter samt store bygninger. Disse tilbyder maksimal effektivitet, overholder de strengeste miljøkrav og opfylder de mest avantgarde konstruktionskrav for vores tid.

Den bedste løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rigtige varmepumpe, der opfylder dine behov.

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder