Bosch-

varmepumpe

Vi er specialiseret i Bosch

Vi er specialister i Bosch varmepumpe-løsninger, og vi er Bosch Certified Climate Partner. 

Som Bosch Climate Partner er vi certificeret inden for gasfyr eller varmepumper – så vi er  specialister indenfor lige netop den varmeløsning, du har behov for.

Som Bosch Climate Partnere er vi forpligtet os til at leve op til høje standarder og leverer kvalitet fra start til slut. Du får grundige instruktioner, og det er kompetencer, du kan stole på.

Om Bosch varmepumper

Bosch varmepumper er en af de mest lydsvage og besparende varmepumper. Den arbejder effektivt og sørger for, at der altid er behagelig varme i din bolig – hele året. Med en varmepumpe bruger du naturlig grøn energi og sparer dermed penge på at opvarme din bolig.

Videreuddannelse og garanti

Vi videreuddanner os løbende på tekniske kurser hos Bosch for at følge med i den nyeste udvikling. Derfor kan du også være sikker på at møde en installatør, der er opdateret på Bosch produkter – både nye og ældre modeller.

Som Bosch Climate Partnere forpligter vi os til at være medlem af en garantiordning. Vi monterer altid efter gældende lovgivning og følger særlige anbefalinger fra Bosch. Det er din garanti for godt håndværk hver gang.

bosch varmepumpe montering

Den bedste løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rigtige varmepumpe, der opfylder dine behov.