KLimaanlæg & aircondition
Til erhverv og privat

Bliv kølet ned med en varmepumpe​

Vil du have muligheden for at køle hjemmet eller kontoret ned om sommeren? Med en luft til luft-varmepumpe kan du vende effekten, så du både kan nyde opvarmning i kolde måneder og få afkøling om sommeren.

Varmepumpe Fyn rådgiver dig til den rette løsning inden for klimaanlæg og aircondition, så du altid er sikret et behageligt indeklima.

Panasonic Varmepumpe indendørs

Klimaanlæg til erhverv

Som erhvervsdrivende er det vigtigt at kunne tilbyde sine medarbejdere et behageligt arbejdsklima året rundt. Derfor gælder det ikke kun om at kunne opvarme kontoret eller lagerhallen i vintermånederne, men også om at kunne nedkøle kontoret og andre erhvervsbygninger om sommeren.

Ved at benytte en varmepumpe som klimaanlæg er I sikret en driftsikker løsning, der leverer hele året rundt, og hos Varmepumpe Fyn har vi stor erfaring med at skabe de rette løsninger med klimaanlæg og aircondition til erhverv. Ved at få installeret en ny varmepumpeløsning til at styre jeres indeklima sikrer I, at medarbejderne altid har det rette arbejdsmiljø.

 

Aircondition til hus

Moderne huse kan have svært ved at slippe af med varmen om sommeren. Derfor er det i mange huse en fordel at investere i aircondition, der kan hjælpe med at blæse kold luft ind i hjemmet og holde en stabil temperatur.

Hvis I ønsker at holde en behagelig temperatur hele året igennem, også gennem de kolde måneder, kan I dog med fordel investere i en luft til luft-varmepumpe. Med en luft til luft-varmepumpe får I både afkøling om sommeren og opvarmning om vinteren i én og samme løsning, samtidig med at varmepumpen sørger for et godt indeklima med konstant tilførsel af frisk luft.

 

Den bedste
løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rette varmepumpe til dine behov.

Varmepumpe Fyn Jytte og Rene

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder