LG
VArmepumpe

Vi er specialiseret i lg

Varmepumpe Fyn er specialiseret i LG varmepumper, og vi har partnerstatus, så vi altid kan garantere, at du får den bedste service på din LG varmepumpe. Vi forhandler både LG luft til vand-varmepumper og LG brugsvandsvarmepumper, så du kan finde den rette løsning til din bolig eller bygning.

LG Varmepumper er produceret i højeste kvalitet og tilbyder en driftsikker, støjsvag og energibesparende løsning, som passer ind i alle miljøer. En luft til vand-varmepumpe fra LG kan kobles til gulvvarme, radiatorer eller varmtvandsbeholdere, så du kan opnå jævne temperaturer i alle rum. Med en LG varmepumpe får du varme i din bolig uden støj, da pumperne er udstyret med en lydsvag blæser. 

En brugsvandsvarmepumpe fra LG er den bedste løsning, hvis du søger en varmepumpe, som kun leverer varmt brugsvand. Men den kan nemt kombineres med en luft til luft-varmepumpe eller et multi split system fra LG

Varmepumpe Fyn forhandler LG varmepumper
ThermaV Monoblock støjsvag varmepumpe

Om LG varmepumper

LG er et af de førende varmepumpe-mærker på markedet. LGs varmepumper er udviklet til at klare de lave temperaturer i det nordiske klima, og er tilmed en støjsvag og energibesparende løsning. Med en varmepumpeløsning fra LG vil du opnå en behagelig temperatur i din bolig og et forbedret indeklima hele året rundt. 

Anlæggene fra LG har høje COP- og SCOP-værdier, hvilket angiver forholdet mellem den mængde varme du opnår i boligen, og den mængde strøm som pumpen bruger. Disse høje værdier er bevis på varmepumpens effektivitet og ydelse. 

Med en varmepumpe fra LG er du desuden sikret en yderst stabil løsning. LG anvender nemlig dansk Grundfos-pumpe i alle deres maskiner for at undgå unødvendige driftsforstyrrelser.

Videreuddannelse og garanti

Vi videreuddanner os løbende på tekniske kurser hos LG for at følge med i den nyeste udvikling. Derfor kan du også være sikker på at møde en installatør, der er opdateret på LG produkter – både nye og ældre modeller.

Som LG partner forpligter vi os til at være medlem af en garantiordning. Vi monterer altid efter gældende lovgivning og følger særlige anbefalinger fra LG. Det er din garanti for godt håndværk hver gang.

LG ThinQ Brugervenlig wifi løsning
Varmepumpe Fyn Rene og Jytte på kontor

Den bedste
løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rette varmepumpe til dine behov.

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder