Varmepumpe-

service

Varmepumpe-service

Som med al anden teknik skal en varmepumpe have regelmæssige service-eftersyn for at yde optimalt år efter år. Vi tilbyder dig et årligt varmepumpe-service-eftersyn, som sikrer at din varmepumpe yder optimalt og fortsætter med at udnytte energien på den økonomisk mest fordelagtige måde – det er godt for din pengepung såvel som for klimaet.

En varmepumpe der ikke bliver serviceret vil med tiden støve til og blive snavset indvendig, hvilket resulterer i nedsat luft-gennemstrøming, så varmepumpen skal bruge mere strøm for at opretholde den samme temperatur. I værste fald risikerer du at varmepumpen lækker kølemiddel. Altsammen forhold der gør varmepumpen mindre effektiv og dyrere i drift.

Et årligt service eftersyn er en god og langsigtet investering, der forlænger levetiden på din varmepumpe. Det svarer lidt til at passe på sin bil – den kører bedre og holder i flere år, hvis du foretager regelmæssige service-eftersyn.

Lovpligtigt varmepumpe-eftersyn

Det er sund fornuft at få foretaget et årligt varmepumpe-service-eftersyn, men det er faktisk lovpligtigt at efterse alle varmepumpe systemer med mere end 1 kg. kølemiddel i kølekredsen for fejl, mangler og effektivitet mindst én gang om året. Det er det fordi det kølemiddel der er i varmeupmpen er skadeligt for miljøet i det tilfælde at det skulle slippe ud af varmepumpen.

Autoriseret varmepumpe-tekniker

Når du vælger Varmepumpefyn.dk til at klare den årlige varmepumpe-service, får du besøg af en autoriseret tekniker med bred viden og mange års erfaring fra branchen. Vi er VE-godkendt og certificeret.

Den bedste løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rette varmepumpe til dine behov.

Pris på varmepumpe- service

  • Luft til luft: 999,00 kr.
  • Luft til vand: 1.950,00 kr.
  • Jordvarmeanlæg: 1.950,00 kr.
  • Udkald ved driftstop: 812,50 kr. pr. påbegyndt time i hverdage mellem kl. 7-17. Herefter 1.250,00 kr.
  • Forgæves kørsel: Der opkræves et gebyr på 300 kr. i tilfælde af, at kunden har glemt at lægge en nøgle eller ikke er hjemme som aftalt.

    Priser er inkl. moms.

Det udfører vi

Komplet liste over alle punkter, vi skal igennem ved eftersyn kan rekvireres. De vigtigste er nævnt herunder.

Visuel kontrol af rør-installationer V
Afprøvning af tæthed på systemet V
Tjek af kølemiddel V
Rensning af filtre V
Kontrol og funktionsafprøvning af kompressor, kondensator og fordamper V
Kontrol og funktionsafprøvning af sikkerhedskomponenter V
VPF-stue

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder