VARMEPUMPE SERVICE​

Varmepumpe service

Som med al anden teknik skal en varmepumpe have regelmæssige serviceeftersyn for at yde optimalt år efter år. Vi tilbyder dig et årligt varmepumpe serviceeftersyn, som sikrer at din varmepumpe yder optimalt og fortsætter med at udnytte energien på den økonomisk mest fordelagtige måde – det er godt for din pengepung såvel som for klimaet.

En varmepumpe der ikke bliver serviceret, vil med tiden støve til og blive snavset indvendigt, hvilket resulterer i nedsat luftgennemstrøming, så varmepumpen skal bruge mere strøm for at opretholde den samme temperatur. I værste fald risikerer du, at varmepumpen lækker kølemiddel. Altsammen forhold der gør, at varmepumpen er mindre effektiv og dyrere i drift.

Et årligt serviceeftersyn er en god og langsigtet investering, der forlænger levetiden på din varmepumpe. Det svarer lidt til at passe på sin bil – den kører bedre og holder i flere år, hvis du får foretaget jævnlig service.

Varmepumpe Fyn Christian ude hos kunde
Varmepumpemontering ledninger

Lovpligtigt eftersyn af varmepumpe

Det er sund fornuft at få foretaget et årligt varmepumpe serviceeftersyn, men det er faktisk lovpligtigt at efterse alle varmepumpesystemer med mere end 1 kg kølemiddel i kølekredsen for fejl, mangler og effektivitet mindst én gang om året.

Det er det, fordi det kølemiddel der er i varmepumpen er skadeligt for miljøet i det tilfælde, at det skulle slippe ud af varmepumpen.

Hos Varmepumpe Fyn udfører vi dit årlige, lovpligtige serviceeftersyn på din varmepumpe, så du altid er sikker på at have en varmepumpe i bedste kondition.

Autoriseret varmepumpe-tekniker

Når du vælger Varmepumpe Fyn til at klare den årlige varmepumpe-service, får du besøg af en autoriseret tekniker med bred viden og mange års erfaring fra branchen. Vi er VE-godkendt og certificeret.

VE-godkendt Logo

Pris på varmepumpe-service

 • Luft til luft: 1095,00 kr.
  (ved flere inde dele er der tillæg på 500,- pr. inde del)
 • Luft til vand: 1.950,00 kr.
 • Jordvarmeanlæg: 1.950,00 kr.
 • Udkald ved driftstop: 750 kr. pr. påbegyndt time i hverdage mellem kl. 7-17. Herefter 1.250,00 kr.
 • Forgæves kørsel: Der opkræves et gebyr på 300 kr. i tilfælde af, at kunden har glemt at lægge en nøgle eller ikke er hjemme som aftalt.

  Priser er inkl. moms.

Det udfører vi

Komplet liste over alle punkter vi gennemgår ved eftersyn kan rekvireres. De vigtigste er nævnt herunder:

 • Visuel kontrol af rør-installationer
 • Afprøvning af tæthed på systemet
 • Tjek af kølemiddel
 • Rensning af filtre
 • Kontrol og funtionsafprøvning af kompressor, kondensater og fordamper
 • Kontrol og funtionsafprøvning af sikkerhedskomponenter
Varmepumpe i stue Hvid

Den bedste
løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rette varmepumpe til dine behov.

Varmepumpe Fyn Jytte og Rene

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder