Varmepumpe

service

Få årlig varmepumpe service hos Varmepumpe Fyn

En varmepumpes levetid forlænges, når der udføres regelmæssig service på varmepumpen. Ved at bestille varmepumpe service mindst en gang om året sørger du for, at din varmepumpe kører så effektivt som muligt, og at dit indeklima altid er optimalt. 

Manglende vedligehold kan føre til nedbrud, reparationer eller i værste fald læk af kølemidlet. Ved at bestille service og eftersyn af din varmepumpe hos Varmepumpe Fyn får du et grundigt eftersyn af din varmepumpe, som vil sikre, at den kører hensigtsmæssigt og holder mange år endnu.

Vi tilbyder service af varmepumper til alle typer af anlæg og sikrer, at din varmepumpe fortsat yder optimalt og udnytter energien.

Vil du vide mere om vores serviceløsninger? Læs mere her.

Lovpligtig varmepumpe service

Der er lovpligtig service på varmepumper, som indeholder mere end 1 kg kølemiddel. Der skal udføres et årligt varmepumpe serviceeftersyn, som foretages af en autoriseret varmepumpetekniker. Kører varmepumpen med mindre end 1 kg kølemiddel, er der ikke lovkrav om serviceeftersyn, men vi anbefaler regelmæssige serviceeftersyn, så pumpen fortsat kører så effektivt som muligt.

Hvad kan du selv gøre?

Du bør altid være særligt opmærksom på, at varmepumpens udedel er fri for blade, højt græs og buske. Udedelen bør derudover holdes ren og fri for sne, is, skidt og andet som kan forhindre optimal lufttilstrømning.

Opnå god varmeøkonomi

Med årlig varmepumpe service er du sikker på, at din varmepumpe yder optimalt til lave omkostninger. Dette gælder uanset om du har en luft til vand varmepumpe, luft til luft varmepumpe eller en jordvarmepumpe.

Som al anden teknik kræver en varmepumpe regelmæssig service for at sikre, at den yder optimalt år efter år. En varmepumpe vil med tiden støve til eller blive snavset indeni, hvilket vil nedsætte luftgennemstrømningen, så pumpen skal bruge mere strøm på at bibeholde den samme temperatur i boligen. Derudover sikrer vi, at eventuelle fejl og mangler opdages i tide. Et årligt serviceeftersyn er en god investering for dig såvel som for klimaet.

Indeholder varmepumpen mere end 1 kg kølemiddel, er det lovpligtigt med et serviceeftersyn én gang årligt, da kølemidlet kan skade miljøet, såfremt det skulle lække fra varmepumpen. Indeholder varmepumpen mindre end 1 kg kølemiddel, er det ikke lovpligtigt med et serviceeftersyn, men vi anbefaler dog stadig årlige eftersyn, så din varmepumpe fungerer optimalt og sikrer dig det rette indeklima.

Med Varmepumpe Fyn får du besøg af en autoriseret varmepumpetekniker, som udfører serviceeftersynet. Når vores teknikere udfører service på din varmepumpe, indebærer det alt lige fra tjek af kølemiddel og afprøvning af tæthed til rensning af filtre og visuel kontrol af rørinstallationer. Vi kommer hele vejen rundt om dit anlæg, så du slipper for at bekymre dig om fejl og mangler inden det næste årlige eftersyn.

Vi tilbyder varmepumpe service af høj kvalitet udført af vores autoriserede og VE-godkendte varmepumpeteknikere. Prisen afhænger af, hvilken type varmepumpeløsning du har, men starter ved 999 kr.

Læs mere om vores priser på serviceeftersyn af varmepumper her.

Overvejer du en luft til luft varmepumpe, som både kan køle og opvarme, så læs mere omkring fordelene ved en luft til luft varmepumpe her.

Overvejer du  at udskifte dit olie- eller naturgasfyr med en bæredygtig og miljøvenlig opvarmningsform, så læs omkring fordelene ved en luft til vand varmepumpe her.

Har du et friareal på 400m2 eller mere, så læs mere omkring hvilke fordele du kan få ud af en jordvarmepumpe her.

Den bedste løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rette varmepumpe til dine behov.

Varmepumpe Fyn Rene og Jytte på kontor

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder