Varmepumpe

pris inkl montering

Find din luft til luft varmepumpe pris inkl. montering på Fyn

Ønsker du en økonomisk og bæredygtig energiløsning til din bolig, dit sommerhus eller din virksomhed på Fyn? Med en luft til luft varmepumpe sikrer du, at du får en effektiv og bæredygtig opvarmningskilde, og med Varmepumpe Fyn er du altid sikret en god pris på din luft til luft varmepumpe inkl. montering på Fyn.

En luft til luft varmepumpe er ideel som supplement til en eksisterende opvarmningskilde, da dens funktion er at opvarme og nedkøle luften i din bolig, mens den ikke kan tilkobles brugsvandet i boligen. Skal du derimod bruge en varmepumpe, der også kan tilkobles brugsvand, kan du med fordel læse mere omkring vores luft til vand varmepumper og brugsvandsvarmepumper.

Med en luft til luft varmepumpe kan du se frem til en stor besparelse på varmeregningen, samtidig med at dit CO2-udslip reduceres. Mange af vores luft til luft varmepumper kan fjernstyres med en lille fjernbetjening eller via en app på mobiltelefonen. Med en løsning fra Varmepumpe Fyn opnår du et sundt indeklima med forbedret luftkvalitet.

Vil du vide mere om luft til luft varmepumper? Læs mere her.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe med montering på Fyn?

En luft til luft varmepumpe er den billigste varmepumpeløsning og er nem at installere. Prisen varierer alt efter hvor stor din bolig er, samt hvilken varmekilde du benytter dig af på nuværende tidspunkt, men hvis du kontakter Varmepumpe Fyn, garanterer vi, at du kan få en god pris på din luft til luft varmepumpe inkl. montering på Fyn. Se vores udvalg af luft til luft varmepumper her.

Med Varmepumpe Fyn bliver din nye varmepumpe monteret af en professionel varmepumpe-montør, og inden varmepumpen monteres, gennemgår vi løsningen med dig på din adresse, så vi i samarbejde finder den bedste løsning for jer. Vi tilbyder standard montering af luft til luft varmepumpe, hvor vi arbejder med rør, kabler, slanger mv. op til 3 meter. Læs her om vores montering.

Vi forhandler varmepumper af højeste kvalitet

Varmepumpe Fyn forhandler en række af de bedste luft til luft varmepumpe-mærker på markedet, du kan bl.a. få en luft til luft varmepumpe fra Panasonic, Mitsubishi eller Bosch. Vi tilbyder luft til luft varmepumper af høj kvalitet med fokus på effektive og bæredygtige løsninger, som effektiviserer forbruget og gør en forskel for klimaet, og vi har officiel partnerstatus med flere mærker. Læs her om de varmepumpeproducenter, som vi er partner for. 

Hos Varmepumpe Fyn hjælper vi dig med:

Rådgivning med henblik på at vælge den rette varmepumpe for dig

Autoriseret montering og installation af din nye varmepumpe

Årligt servicetjek og eftersyn af din luft til luft varmepumpe

Varmepumpe Fyn Rene og Jytte på kontor

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder