Samsung Nordic WindFree aircondition og klimaanlæg til erhverv

Samsung Nordic WindFree aircondition og klimaanlæg til erhverv

Moderne arbejdspladser kræver god ventilation, så der sikres et behageligt indeklima for medarbejderne. Med Samsung Nordic WindFree får I et klimaanlæg, der er særligt udviklet til de nordiske breddegrader, og som er den oplagte løsning, hvis I både skal have opvarmning og lydsvag aircondition til kontor.

Når I køber et klimaanlæg til erhverv hos Varmepumpe Fyn, er I desuden sikret professionel montering og autoriseret service, så I altid er i gode hænder.

Hvorfor skal vi vælge et klimaanlæg til kontoret?

Med et klimaanlæg er I garanteret frisk luft til kontoret, uden at I behøver åbne vinduerne og lukke støj ind. Det giver jer en langt mere stabil lufttilførsel gennem dagen, og medarbejderne får et bedre indeklima til alle deres arbejdsopgaver.

Hos Varmepumpe Fyn forhandler vi bl.a. Samsung Nordic WindFree, som er særligt skabt til det nordiske klima, med en udendørs funktionstemperatur ned til -30C, og er en oplagt løsning som klimaanlæg til erhverv. Nordic WindFree giver effektiv opvarmning og meget lydsvag aircondition, så der tilføres frisk luft og bibeholdes en stabil temperatur, uden at I lægger mærke til klimaanlægget.

Et klimaanlæg er desuden ofte en billig løsning til opvarmning, så der vil være penge at spare i vintermånederne, når I kan varme op med en løsning, der kører rent på el, samtidig med at den er mere miljøvenlig end en række andre opvarmningsløsninger.

Hvad kan WindFree-teknologien?

Med WindFree-teknologien har Samsung udviklet en type klimaanlæg og aircondition, som giver en langt mere blid tilførsel af luft til rummet, da luften tilføres gennem 23.000 små lufthuller.

Ved mange typer aircondition kan der opleves træk, da luften tilføres gennem større lameller og der mærkes luftstrømme. Når WindFree Mode er slået til på Samsung Nordic WindFree, leveres luften i stedet gennem de 23.000 små lufthuller, hvilket giver en diffus luftstrøm, som formindsker følelsen af træk.

Samsung Nordic WindFree er desuden udstyret med WiFi-styring og kan tilgås gennem Samsungs SmartThings app, så I let indstiller den til jeres behov. Den har samtidig kunstig intelligens (AI), hvilket tillader den at lære af jeres brugsmønstre. Sådan er I sikret en effektiv aircondition, når I har brug for det, mens den automatisk sparer strøm, når I går hjem for dagen.

Hvordan vælger vi klimaanlæg til erhverv?

Der er flere ting at tage højde for, når man skal vælge det rette klimaanlæg til erhverv. For det første skal man gøre sig det klart, om det er denne løsning, man har behov for, eller om der er andre muligheder, der er mere oplagt. Hos Varmepumpe Fyn forhandler vi flere typer varmepumper og aircondition, og på vores sider kan du bl.a. blive klogere på luft til luft-varmepumper, luft til vand-varmepumper og klimaanlæg og aircondition.

Ofte vil et klimaanlæg som Samsung Nordic WindFree dog være en glimrende løsning, hvis I ønsker et sundt og behageligt indeklima på kontoret, og da dette klimaanlæg både er effektivt, udstyret med WindFree-teknologien og meget lydsvagt, passer det ind på langt de fleste kontorer.

Er I klar til at få klimaanlæg og aircondition til kontoret? Læs nærmere om Samsung Nordic WindFree her eller kontakt os.

Den bedste løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rette varmepumpe til dine behov.

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder