Få Samsung WindFree aircondition og klimaanlæg hos Varmepumpe Fyn

Få Samsung WindFree aircondition og klimaanlæg hos Varmepumpe Fyn

Samsung WindFree er en af de førende teknologier inden for klimaanlæg og aircondition, og du kan finde en Samsung WindFree-model, der passer til dit behov, uanset om det er som aircondition til bolig eller klimaanlæg til erhverv.

Fælles for alle Samsung WindFree-modellerne er, at de giver utroligt lydsvag aircondition, da luften kan passere ud gennem 23.000 små lufthuller, hvilket samtidig gør aircondition-effekten mere behagelig og mindsker træk. 

Samsungs WindFree-modeller er meget brugervenlige, og de kan tilgås med Samsungs SmartThings app, så du nemt kan indstille din aircondition eller dit klimaanlæg. De er samtidig udstyret med kunstig intelligens (AI), som lærer af dine brugsmønstre, så du er sikret et optimalt indeklima uden at skulle tænke over at ændre på din aircondition/klimaanlæg.

Hvordan virker WindFree?

WindFree er Samsungs nye teknologi til væghængt aircondition og klimaanlæg, som giver en meget mere mild tilførsel af luft når WindFree Mode er slået til, så man slipper for følelsen af træk ved aircondition. Dette opnås ved at modellerne i stedet for store lameller kan tilføre luft gennem 23.000 små lufthuller, der giver en mere diffus køling af rummet og minimerer træk.

Derfor er Samsung WindFree-modellerne oplagt som aircondition eller klimaanlæg til både private hjem, sommerhuse og erhvervslokaler som kontorer og butikker, hvor der skal bibeholdes en behagelig temperatur.

Hvilken Samsung WindFree skal jeg vælge?

Vi fører de tre Samsung WindFree-modeller, Nordic WindFree, WindFree Comfort og WindFree Elite, som hver har deres styrker og passer til forskellige lokaler og forskellig brug.

Herunder guider vi dig til at vælge den Samsung WindFree-model, der passer til dit hjem eller din erhvervsbygning. Hvis du køber den igennem Varmepumpe Fyn, får du desuden glæde af autoriseret montering og servicering.

Samsung Nordic WindFree

Nordic WindFree er topmodellen inden for klimaanlæg, som både kan nedkøle og opvarme. Denne model er særligt udviklet til det nordiske klima, og er funktionsdygtig ved en udetemperatur ned til -30°C, så du er sikret god opvarmning gennem hele vinteren.

Nordic WindFree er særligt velegnet som klimaanlæg eller aircondition til kontor, soveværelse og sommerhus, hvor den bl.a. kan holde en konstant temperatur gennem vinteren eller yde effektiv nedkøling gennem sommeren.

Med Nordic WindFree får man et effektivt klimaanlæg, som har en SCOP på 5,1, samtidig med at dens støjniveau er helt ned til 17 dB.

Læs mere om Samsung WindFree Nordic eller bestil den her.

Samsung WindFree Comfort

WindFree Comfort er den gode hjemmemodel inden for aircondition, som også kan bruges til mindre kontorer. Med WindFree Comfort får man glæde af WindFree-teknologiens diffuse køling gennem de 23.000 lufthuller, som giver en mild afkøling uden træk. WindFree Comfort er funktionsdygtig ned til -15°C udetemperatur.

Med WindFree Comfort får man behagelig aircondition med en SCOP på 4,0 samt et lydniveau på ned til 16 dB. WindFree Comfort fås som 2,5kW.

Læs nærmere og bestil Samsung WindFree Comfort her.

Samsung WindFree Elite

WindFree Elite er topmodellen inden for aircondition, der er oplagt til at skabe effektiv aircondition på små kontorer, i boliger og i sommerhuse. WindFree Elite er som resten af WindFree-serien særligt skabt til det nordiske klima og er funktionsdygtig helt ned til -15°C udendørstemperatur.

WindFree Elite giver god aircondition med en SCOP på hele 5,1, samtidig med at den kan operere med et lydniveau helt nede på 16 dB. WindFree Elite fås som 2,5kW.

Læs nærmere og bestil Samsung WindFree Elite her.

Klar til revolutionerende aircondition med 23.000 lufthuller?

Hvis du allerede nu ved, at en af Samsung WindFree-modellerne er den rette løsning for dig, eller har du yderligere spørgsmål omkring teknologien, montering eller service, er du altid velkommen til at række ud til os.

Kontakt Varmepumpe Fyn her.

Den bedste løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rette varmepumpe til dine behov.

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder