Samsung
Varmepumpe

Samsung varmepumpe til erhverv og privat

Hos Varmepumpe Fyn forhandler vi Samsung varmepumper, der er et særligt godt valg til erhverv. Samsung leverer stabile og energieffektive varmepumper, der kan installeres i loftet. Dette giver både et flot look og en høj effektivitet, når I skal have skabt rette temperatur og et konstant flow af frisk luft.

 

Læs mere om Samsung varmepumper her

Samsung Logo 3

Bedre indeklima med en Samsung varmepumpe til erhverv

Som erhvervsdrivende gælder det om at kunne tilbyde sine medarbejdere et godt og sundt indeklima. Her giver det særligt god mening at investere i en varmepumpe, der løbende udskifter luften i lokalerne, så den tunge luft udskiftes med frisk luft helt uden at der skabes træk.

 

Med Samsungs varmepumper kan I få forskellige løsninger, der passer perfekt ind til kontoret, butikken, caféen eller lagerhallen, hvor varmepumpen ikke fremtræder som et forstyrrende element, men blot forsyner jer med et stabilt og sundt indeklima.

 

Hos Varmepumpe Fyn leverer vi flere løsninger med varmepumpe til erhverv, som du kan læse mere om nedenfor.

Professionel service på Samsung varmepumper

En varmepumpe er en effektiv og energibesparende måde at skabe et sundt indeklima, og med Samsungs modeller får I en varmepumpe, der indgår som en naturlig del af rummet. Derfor tænker man sjældent over den, men det er stadig vigtigt, at der udføres løbende service på jeres varmepumpe.

 

Hos Varmepumpe Fyn har vi stor ekspertise i service til Samsung varmepumper, og med løbende service er I sikre på, at jeres varmepumpe altid leverer optimalt. Ved at få et årligt serviceeftersyn forlænger I levetiden på jeres varmepumpe, og er sikre på at den bliver ved med at være en energieffektiv løsning mange år fremad.

Samsung 360 Loftkassette Hvid

Den bedste
løsning for dig?

Få hjælp til at finde den rette varmepumpe til dine behov.

Varmepumpe Fyn Rene og Jytte på kontor

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder