Varmepumpe

pris inkl montering

Find din luft til vand varmepumpe pris inkl. montering på Fyn

Hvis du i dag opvarmer din bolig med f.eks. oliefyr eller naturgasfyr, kan du med fordel erstatte systemet med en luft til vand varmepumpe. Denne løsning er langt mere effektiv, samt billigere i drift og bedre for klimaet. En luft til vand varmepumpe er optimal som primær varmekilde i de fleste helårsboliger, da løsningen sikrer varme i radiatorer, gulve og derudover opvarmning af brugsvandet i din bolig. 

Med en luft til vand varmepumpe kan du spare helt op til 80% på din varmeregning, afhængig af hvilken opvarmningsform du erstatter løsningen med. Varmepumpe Fyn sikrer dig en god luft til vand varmepumpe pris inkl. professionel montering på Fyn, så du kan få en luft til vand varmepumpe i høj kvalitet. 

Vil du vide mere om luft til vand varmepumper? Få mere information om luft til vand varmepumper her.

Salg og montering af luft til vand varmepumpe på Fyn

Prisen på en luft til vand varmepumpe fra Varmepumpe Fyn afhænger af den løsning du vælger, hvor stort dit forbrug er, størrelsen på din bolig, samt hvilken opvarmningskilde du benytter på nuværende tidspunkt.

Beregn din pris på en luft til vand varmepumpe her

Installation af en luft til vand varmepumpe kræver ekspertise, da den skal tilsluttes korrekt. Vi sender derfor altid en professionel varmepumpe-montør til din adresse, som installerer varmepumpen samt giver dig grundig vejledning i brugen af anlægget.

Varmepumpe Fyn forhandler førende varmepumpe-mærker

Varmepumpe Fyn forhandler luft til vand varmepumper fra nogle af de førende leverandører  på markedet. Vi forhandler varmepumper fra bl.a. Panasonic og LG, som leverer særdeles effektive og driftssikre løsninger. Varmepumperne er tilmed udviklet til det nordiske klima og kan arbejde under høje minusgrader. Herved sikres du en stabil og behagelig temperatur i din bolig uanset sæson. 

Gå på opdagelse i vores produktudvalg af varmepumper her.

Hos Varmepumpe Fyn hjælper vi dig med:

Rådgivning med henblik på at vælge den rette varmepumpe for dig

Autoriseret montering og installation af din nye varmepumpe

Årligt servicetjek og eftersyn af din luft til luft varmepumpe

Varmepumpe Fyn Rene og Jytte på kontor

Information omkring energitilskud

Ønsker du information omkring hvornår, hvor meget og hvad du kan søge energitilskud til, så læs mere her, eller tilmeld dig vores informationsliste herunder