Varmepumpe service

Som al anden teknik er en varmepumpe nødt til at have et regelmæssigt service eftersyn for at yde optimalt år efter år. Vi tilbyder dig et årligt varmepumpe service eftersyn, som sikrer at din varmepumpe fungerer optimalt og fortsætter med at udnytte energien på den mest optimale og økonomiske måde - til fordel for både klimaet og din pengepung.

En varmepumpe der ikke er serviceret, vil med tiden støve til og blive snavset indvendig, hvilket resulterer i dårligere luftgennemstrøming, så varmepumpen skal bruge mere strøm for at opretholde den samme temperatur. I værste fald kan varmepumpen også risikere at lække kølemiddel. Alt sammen noget der gør varmepumpen mindre effektiv og altså dyrere i drift.

Et årligt service eftersyn forlænger også levetiden på din varmepumpe løsning og er derfor en god langsigtet investering. Det er lidt ligesom at passe godt på sin bil, som jo også får foretaget regelmæssige service eftersyn.

Lovpligtigt varmepumpe service

Ud over at det er sund fornuft at få foretaget et årligt varmepumpe service eftersyn, er det desuden også lovpligtigt at alle varmepumpe systemer med mere end 1 kg. kølemiddel i kølekredsen efterses for fejl, mangler og effektivitet mindst én gang om året. Det er det fordi det kølemiddel der er i varmeupmpen er skadeligt for miljøet i det tilfælde at det skulle slippe ud af varmepumpen.

Autoriseret tekniker med flere års erfaring

Autoriseret tekniker

Når du vælger Varmepumpefyn.dk til at klare den årlige varmepumpe service, får du besøg af en autoriseret tekniker med flere års viden og erfaring fra branchen. Vi er KMO godkendt og certificeret.

Pris på varmepumpe service

Service på luft til luft varmepumpe: 999,00 inkl. moms
Service på luft til vand varmepumpe: 1.750,00 inkl. moms
Service på jordvarme anlæg: 1.750,00 inkl. moms

Det udfører vi

Der er en komplet liste over de punkter som vi skal gennemgå ved hvert eftersyn. De vigtigste er nævnt herunder.

Visuel kontrol af rør-installationer
Afprøvning af tæthed på systemet
Tjek af kølemiddel
Rensning af filtre
Kontrol og funktionsafprøvning af kompressor, kondensator og fordamper
Kontrol og funktionsafprøvning af sikkerhedskomponenter

Bestil varmepumpe service her!

 

Varmepumpe service udføres af vores autoriserede teknikere