Panasonic varmepumpe

panasonic varmepumpe logoVarmepumpe-fyn.dk har specialiseret sig i Panasonics varmepumpe løsninger og vi er udvalgt til at være Panasonic Pro Partner. Dette partnerskab giver os direkte adgang til Panasonic’s serviceteam samt sikrer at vi er opdateret på seneste nyt. Derudover deltager vi løbende i efteruddannelse på Panasonic’s uddannelsescenter. Alt sammen for at vi kan yde den bedste rådgivning, service og installation for vores varmepumpe kunder på Fyn.

En varmepumpe fra Panasonic er af højeste kvalitet, den er A klasse mærket, driftssikker og er din garanti for en af de absolut bedste og mest gennemprøvede løsninger på markedet inden for opvarmning med varmepumpe.

Læs mere om Panasonics varmepumpe løsninger på www.panasonic.eu.

Panasonic varmepumpe

100% Panasonic

Med mere end 30 års erfaring og salg til mere end 120 lande over hele verden, er Panasonic uden diskussion en af de førende indenfor opvarmnings- og kølesektoren. Med et omfattende netværk af produktions-, forsknings- og udviklingsfaciliteter, fremstiller Panasonic innovative produkter med banebrydende teknologier, som sætter nye standarder for luftkonditionering over hele verden.

I alt har virksomheden produceret mere end 200 millioner kompressorer og deres produkter fremstilles i 294 fabrikker, der er placeret over hele verden. Du kan stole på den ekstremt høje kvalitet af Panasonics varmepumper. Dette ønske om at udmærke sig har gjort Panasonic til en international leder inden for opvarmning og nøglefærdige klimaanlægsløsninger til boliger, mellemstore bygninger såsom kontorer og restauranter samt store bygninger. Disse tilbyder maksimal effektivitet, overholder de strengeste miljøkrav og opfylder de mest avantgarde konstruktionskrav for vores tid.

Hør mere om Panasonic varmepumpe løsning

En varmepumpe løsning fra Panasonic er et sikkert, fornuftigt valg af ny varmeløsning til dit hus. Hør mere i videoen herunder.