Montering af varmepumpe

Når du bestiller en varmepumpe ved Varmepumpefyn.dk bliver din varmepumpe monteret af en professionel varmepumpe montør. Inden montering af varmepumpe udføres, besøger vi dig på adressen og aftaler detaljerne omkring placering af både inde-del og ude-del – intet bliver overladt til tilfældighederne. Her snakker vi også om hvad du skal sørge for er klar inden den dag vi kommer og monterer varmepumpen.

Du behøves ikke at være tilstede på selve dagen hvor monteringen skal udføres – vi låner gerne en nøgle og lukker og låser efter os. Dette aftales med montøren inden dagen for montering af din varmepumpe.

Vi sørger naturligvis for at rydde op efter os - både inde og ude - og efterlader det hele pænt og rent. Er du hjemme imens vi udfører montering af din varmepumpe, så får du også en vejledning i brug af varmepumpen. Er du ikke hjemme, kigger vi gerne forbi en anden dag - ellers kan vi tage vejledningen over telefonen hvis der er spørgsmål til løsningen.

Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde 100% ordentligt!

Montering omfatter følgende

Vores standard varmepumpe montering omfatter rør, kabler, slanger mv. op til 3 meter. Er der større afstand imellem inde og ude del, kontakt os da for at høre hvad det koster ekstra pr. meter.

Montering af inde-del
Montering af ude-del
Arbejdstimer
Kørsel
Diverse materiale
Opskumning
Trykprøvning
Vaccumsugning
Grundig afprøvning
Indregulering
Gennemgang af systemet med kunden

Betingelser for montering

Jordbeskyttelse på den stik-kontakt hvor varmepumpen tilsluttes
Max 1 meter til stik-kontakt fra varmepumpen
Plant underlag til udedelen, fx. fliser eller lignende
Plads til at montere indedelen uden at der skal flyttes møbler, planter mv.

Pris for montering af varmepumpe

Køber du en varmepumpe hos os er der altid inkluderet standard varmepumpe montering. Har du selv købt en varmepumpe som du ønsker vi skal montere, er prisen kun 4.000 kr. inkl. moms.

Hør mere om montering af varmepumpe!

 

Montering af varmepumpe