Daikin varmepumpe

Varmepumpe-fyn.dk har siden 2015 solgt, monteret og serviceret Daikin varmepumper. Varmepumperne fra Daikin er af høj kvalitet og firmaet er miljøbevidste og producerer miljørigtige og effektive varmepumper.

Læs mere om Daikin varmepumpe systemer her: www.daikin.dk

 

daikin nexura - perfekt komfort og design

 

Om Daikin

Daikin er højt estimeret på verdensplan takket være sine 90 års erfaring inden for succesrig fremstilling af klimaanlæg i høj kvalitet til anvendelse inden for industri, handel og bolig, og takket være sine 56 år som førende inden for varmepumpeteknologi.

Daikins meget misundte kvalitet stammer ganske enkelt fra vores store opmærksomhed på design, produktion og test, samt fra vores eftersalgsservice. Hvad det angår, bliver hver komponent omhyggeligt udvalgt og strengt testet for at sikre, at niveauet for produktkvalitet og stabilitet er i orden.

Hele formålet med en komplet klimastyring er at give et optimalt boligmiljø året rundt, og Daikin er ekspert i at skræddersy løsninger til dette. Uanset om det er for et enkelt rum eller hele boligen, kan vores multi-system med dets førende teknologier for inverter og varmepumpe skræddersyes til at producere lige præcist det, der skal til. Vores indendørs enheder er designet til diskret at matche din indendørs indretning og er enkel at installere. Vi tilbyder endda en løsning, der kombinerer klimaanlæg med ventilation og befugtning for at give den perfekte komfort