Brugsvandsvarmepumpe

Spar op til 75% på opvarmning af varmt brugsvand med en brugsvandsvarmepumpe fra Panasonic!

Varmtvandsbeholderen har indbygget varmepumpe som er en af de mest energi- og omkostningseffektive metoder til opvarmning af varmt brugsvand. Pumpen trækker energi fra den omkringliggende luft og energien bruges til at opvarme vandet til 55 grader.

 

 

Hør mere om brugsvandsvarmepumpe!

Fordele ved en brugsvandsvarmepumpe

Brugsvandsvarmepumpe COP

En højteknologisk rotationskompressor sikrer højere energiudnyttelse og en højere effektfaktor, hvilket betyder væsentlige energibesparelser – op til 75 procent.

brugsvandsvarmepumpe udvendig veksler

Den er svøbt omkring indersiden af beholderens ydre beklædning og forebygger kalkaflejringer, hvilket forlænger enhedens levetid og øger sikkerheden.

Brugsvandsvarmepumpe smart løsning for små boliger

Dimensionerne og opvarmningsevnen for en mellemstor Aquarea varmtvandsbeholder kan nemt erstatte en eksisterende elektrisk vandvarmer. Den lille størrelse tillader installation på steder, hvor en traditionel elektrisk vandvarmer tidligere ville blive installeret.

Brugsvandsvarmepumpe anti-korrision

Beskyttelsen af beholderen er imponerende ved brug af fremragende super-clean emalje og et stort magnesiumelement. De sikrer holdbarhed selv under de hårdeste driftsforhold uden skadelige tilsætningsstoffer i vandet.

Brugsvandsvarmepumpe elektronisk styreenhed

Brugervenlig elektronisk styreenhed med LCD-berøringsskærm på Aquarea vandvarmeren:
· Temperaturindstillinger og visning
· Klokkeslæt og dag indstillinger og visning
· Visning af varmt vand til rådighed
· Klokkeslæt og dag programmering
· Hurtig opvarmning ”TURBO”-stilling
· Opvarmning til højere temp. (75 °C)
· Indstilling af flere dages fravær
· Uafhængig ventilationsfunktion
· Fejldiagnose

Brugsvandsvarmepumpe luftkanaler

Moderne bygninger er kendetegnet ved tætnede vinduer og døre og effektiv vægisolering. Aquarea vandvarmer gør det muligt at ventilere hjemmet samtidigt med at afgivet varm luft bruges til opvarmning af vand til husholdningen. Kølig luft kan føres ud af bygningen eller ind i en anden del af hjemmet, der skal nedkøles. Aquarea vandvarmerens design tjener også til at bevare funktionaliteten af det rum, hvor den er installeret.